Bio

In dutch:

/MET VOSSEN (Erik van de Vossenberg) draait met veel gevoel warme Techhouse, Techno en Deephouse.

Volle basslines en dansbare grooves vind je terug in de diepe donkere underground sound die je doet denken aan Berlijnse clubs, maar ook in de delight beats van een rooftop party in Barcelona of Ibiza.

Muziekstijlen definiëren kenmerken van muziek maar vormen geen kaders. /MET VOSSEN voelt zich muzikaal gezien thuis tussen House en Techno, maar schuwt niet uit om stijlen als Electro, Trap, Dubstep, Drum & Bass of zelfs Ska te verkennen.

Voorbeelden als Joris Voorn, Loco Dice of Chris Liebing geven richting aan de koers die /MET VOSSEN vaart: Een zoektocht naar sound en een dj-setup waarbij muziek, techniek, dj-skills en live productie samenkomen in een gezamenlijke ervaring.

/MET VOSSEN is opgegroeid met op de radio de SoulShow en de mixen met Ben Liebrand.

Een steeds groter wordende muziekverzameling verdient het om aangepakt te worden; Dat is concreet gemaakt door in 2013 les te nemen bij Techno Queen Lady Aida. Dit gaf als spin-off de oprichting van het “Platendraaiers Collectief Eindhoven”, een kleine club dj’s die elkaar wekelijks in de studio treffen voor back2back sessies.

Eerder draaide /MET VOSSEN onder andere op het stadsstrand van Eindhoven Place du Lac, tijdens de Dutch Design Week, Glow Eindhoven en in De Club, Roermond.

Volg Erik op Instagram,

beluister zijn mixen op Soundcloud en Mixcloud.

https://www.instagram.com/met_vossen_music